Jak vybrat dárek pro teenagera

U Teenager nikdy nevíte, jestli s dárkem nešlápnete vedle. Poradíme vám, na co se zaměřit, aby právě váš dárek potěšil i překvapil. Není totiž vůbec jednoduché trefit se do vkusu dospívajících. Jak tedy postupovat, abyste nadchli každého v tomto problémovém věku?

Teenager

Mnozí lidé tyto situace řeší penězi nebo nejrůznějšími poukázkami, ale to nemusí být to pravé pro každého. U peněz chybí fantazie a poukázka je dárek do budoucna, nikoli v ten důležitý okamžik. Zkuste vybírat z tradičních i neobvyklých dárků podle toho, jak oslavence znáte. Pak bude jedno, jestli jde o dárek k narozeninám, svátku nebo k jiným příležitostem.

Dárky vybírejte podle zájmů

Nevybírejte naslepo, ale pozorujte a zjišťujte, o co váš teenager zajímá. Sledujte, o čem si čte nebo co ho zajímá na internetu. Zeptejte se, o čem se baví s kamarády nebo je přímo oslovte, třeba vám poradí. A pokud jste úplně bezradní, zeptejte se přímo. Teenager sice přijde o překvapení, ale dostane dárek, který nepoletí do koše.

S elektronikou nešlápnete vedle

Teenageři žijí velkou část svého života na sociálních sítích, takže mobil, tablet nebo počítač přijde vhod. Nejdřív si však ověřte, jaké značce nebo modelu dává váš dospívající přednost. Tento typ dárků patří mezi finančně náročnější, ale sklízí úspěch. Při další příležitosti k nim můžete pořídit vhodné doplňky jako například chytré hodinky, sluchátka, powerbanku a další vymoženosti. Tvořivější osoby ocení třeba interaktivní stavebnice, roboty či drony.

Značkové oblečení a sportovní doplňky nezklamou

I když oblečení mohou někteří považovat za nudný dárek, nemusí tomu tak být. Teenager určitě uvitá značkové oblečení a doplňky, třeba sportovní boty Nike, Adidas, Reebok a další. Záleží vždy na oblíbených sportech nebo klubech, kterým jedinec fandí. Radost určitě také udělají trička, dresy, ponožky a další drobnosti v oblíbených barvách. Nezapomeňte také na praktické tašky přes rameno nebo batohy. Například batoh Adidas teenagerovi rozhodně neudělá ostudu.

Pokud vaše náctileté vystihuje smysl pro humor a nadšení do sportu, podívejte se po oblečení se sportovním potiskem, kterému nechybí vtip. Kromě triček a mikin s potiskem zde najdete také různé doplňky, jako například hrnky, vaky nebo polštáře.

Vyzkoušejte vtipné dárky s vlastním potiskem

Mnozí teenageři uvítají i tradičnější dárky, jako jsou knihy nebo zábavné hry. Zavděčíte se také parfémem, kosmetikou, hodinkami a podobnými doplňky. Máte doma sběratele? Rozšiřte jeho sbírku. Pokud má váš teenager smysl pro humor, zkuste zábavné dárky jako například trička s vtipným potiskem nebo hrnek s vlastním potiskem, plechové cedulky, lžičky se jmény, hlavolamy a jiné.

Doplňků v podobném duchu najdete celou řadu. Do pokoje pořiďte polštář s potiskem, který ozdobí každou postel. Kuchyňskou skříňku rozšiřte o veselý hrnek s potiskem – vynikne mezi ostatním nádobím. Nezapomeňte také na praktickou tašku nebo vak, kam si náctiletí schovají vše potřebné, když vyrazí ven.

6. 12. 2022

T-shock tým